Білий дім заборонив своїм співробітникам користуватися особистими мобільниками на роботі

Білий дім заборонив своїм співробітникам користуватися особистими стільниковими телефонами на роботі, аргументувавши це необхідністю дотримання заходів безпеки.

Як зазначила в поширеній в четвер заяві прес-секретар президента США Сара Сандерс, “забезпечення безпеки та збереження технологічних систем у Білому домі – пріоритетне завдання адміністрації Дональда Трампа, і тому, починаючи з наступного тижня, використання особистих телефонів як відвідувачами, так і співробітниками не дозволяється в Західному крилі” резиденції глави держави.

За словами Сандерс, співробітники Білого дому “, як і раніше зможуть виконувати свою роботу, використовуючи службові мобільні телефони”.

Як вказало інформаційне агентство Bloomberg, посилаючись на джерела в адміністрації Трампа, заборона на особисті мобільники була введена на вимогу глави апарату співробітників Білого дому Джона Келлі. Деякі помічники президента вже висловили невдоволення цим новим правилом, так як, за їхніми словами, їм тепер буде складніше зв’язуватися з родиною і друзями. Зокрема, з виданих службових стільникових телефонів можна відправляти текстові повідомлення.