Шварценегер розповів, коли почнуться зйомки Термінатора-6

Зйомки шостої частини франшизи Термінатор стартують в червні 2018 року. Про це розповів Арнольд Шварценегер, передає Digital Spy.

Виконавець культової ролі кіборга Т-800 возз’єднається на знімальному майданчику з Ліндою Хемілтон, яка двічі зіграла Сару Конор. Постановкою фільму займається Тім Міллер (Дедпул) під керівництвом Джеймса Кемерона.
“Ми починаємо знімати в червні, зйомки триватимуть до середини жовтня. І так, я беру участь в цьому. З нетерпінням чекаю повернення до ролі Т-800. Це буде здорово! Тім Міллер і Джеймс Кемерон будуть спільно контролювати процес”, – сказав Шварценегер.
Шоста частина франшизи проігнорує існування трьох останніх фільмів, які, на думку творців, були невдалими, і продовжить історію розказану в Судний день. Хемілтон і Шварценегер повернуться в більшій мірі для ностальгії, основну ж сюжетну дію візьмуть на себе нові персонажі у виконанні молодих акторів. Шварценегер повідомив, що в даний час йде пошук молодої 18-річної актриси на головну роль.
На екрани ж Термінатор-6 вийде 27 липня 2019 року. Для прокату назва, швидше за все, буде змінена, тобто замість цифри 6 з’явиться який-небудь підзаголовок.