Схрон зі зброєю, боєприпасами і вибухівкою знайдено на Трухановому острові

В Києві на Трухановому острові знайшли схрон зі зброєю, боєприпасами і вибухівкою. Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за даним фактом, передає прес-стожба столичної поліції.

Вчора близько 20:00 вечора випадкова людина, яка шукала цінності за допомогою відповідного пристрою, знайшла пакунок із небезпечними предметами.

На місце прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група. При огляді речей виявили предмети, схожі на чотири корпуси гранат, запали, п’ять тротилових шашок, десять пострілів для підствольного гранатомета, п’ять магазинів до автомата та понад 1500 патронів різного калібру. Усе це відправили для проведення експертизи.

Матеріали внесли до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Оперативники працюють над встановленням власника вилучених предметів.

Раніше член депутатської фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук опублікував на сторінці у Facebook фото та детальний перелік знайдених боєприпасів.