Прокуратура повідомила про підозру викритому в хабарництві депутату Богуславської райради

Прокуратура Київської області повідомила про підозру депутату Богуславської районної ради, який вимагав 16,5 тис. доларів хабара за надання товариству в оренду земельної ділянки.

Як сьогодні повідомила прес-служба прокуратури Київської області, вказаного депутата затримано вчора під час отримання ним частини неправомірної вигоди у сумі 7 тис. доларів.

Депутату, який також є головою комісії райради з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності і правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами і боротьби із корупцією, сьогодні, 11 травня, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України.

«Підозрюваний за надання товариству в оренду земельної ділянки площею 30 га вимагав у представника товариства неправомірну вигоду у сумі 16,5 тисяч доларів США. Досудове розслідування триває. Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна», – повідомили в прокуратурі.