У Голосіївському районі Києва на складі стався вибух

На території складських приміщень у Голосіївському районі Києва стався вибух, травмовано шістьох охоронців.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє поліція Києва.
«До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, що на території промислової зони по вулиці Новопирогівській стався вибух. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних. Правоохоронці ретельно оглянули місце події, звідти вилучили фрагменти вибухового пристрою, які будуть направлені на проведення експертизи», – йдеться у повідомленні.
Попередньо встановлено, що невідомі особи підійшли до паркану складів, які знаходились під охороною, та кинули на територію два вибухових пристрої. У результаті травми отримали шестеро охоронців. Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, де їм надають медичну допомогу.
Слідче управління Головного управління Національної поліції у м. Києві інформацію внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Поліція розшукує підозрюваних.