Болгарські лікарі прийматимуть чергову групу українських військових у госпіталі Військово-медичної академії Болгарії

Вже 9 червня болгарські лікарі прийматимуть чергову групу українських військових у госпіталі Військово-медичної академії Болгарії.Як повідомила прес-служба глави держави, про це Президент Порошенко сказав після переговорів з прем’єр-міністром Республіки Болгарія Бойко Борисовим.
Зокрема, під час переговорів сторони обговорили питання гуманітарного співробітництва.
«Хочу окремо подякувати пану прем’єр-міністру за ту велику допомогу, яку Болгарія надає в оздоровлені і реабілітації українських військовослужбовців. В 2016 році, під час візиту до Болгарії, я відвідував наших воїнів, які проходили лікування і реабілітацію у болгарських закладах охорони здоров’я», – сказав президент.
За його словами, протягом останніх років 75 українських військовослужбовців пройшли оздоровлення в Болгарії і ця держава працює над реалізацією трастового фонду співпраці з Україною.
«Вже 9 червня болгарські лікарі прийматимуть чергову групу українських військових у госпіталі Військово-медичної академії Болгарії», – повідомив президент.
Порошенко наголосив: «Це є класична форма ефективної співпраці. І я, як президент, як верховний головнокомандувач, дуже вдячний Болгарії за таке принципове ставлення до підтримки України».