Бойовики на Донбасі взяли у полон двох українських військових

Бойовики на Донбасі більше тижня тому захопили в полон двох військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади Збройних сил України і використовують їх для створення проросійської пропаганди.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру бригади.

В прес-центрі повідомили, що 26 травня двох членів бригади під час висування до передового спостережного посту було захоплено диверсійно-розвідувальною групою противника. Зазначається, що про долю бійців не було звісток протягом тижня.

“Цей час був використаний для шаленого психологічного тиску, а, можливо, й фізичного, на наших бійців. Як результат було зроблено кілька відеоматеріалів за участю цих військовослужбовців”, — йдеться в повідомленні.

Так, згідно інформації, яку оприлюднюють ЗМІ однієї з псевдореспублік, наразі українські військові живі — і це найважливіше, відзначили у прес-службі.

“Однак перебувають у ворожому полоні. І безсовісно використовуються окупантом для створення проросійської пропаганди. Дешеві зрежисовані ворожі телесюжети та так званий брифінг чітко свідчить, що на військовослужбовців ЗСУ чиниться сильний психологічний, і не виключено, фізичний тиск. Перебуваючи під ним, полонені розповідають неправду про Збройні Сили України загалом і бригаду зокрема”, — повідомляють в прес-службі.

Зазначається, що командування бригади робить усе можливе для визволення військовослужбовців із полону.