Кошти, виділені регіонам на будівництво доріг,будуть перерозподілені

Міністерство інфраструктури України перерозподілить кошти, виділені регіонам на будівництво доріг.

Про це заявив керівник Департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Віктор Сасін в інтерв’ю Громадському.

За його словами є області, де практично не ведуться роботи і станом на червень ще не завершені тендери на ремонт доріг. І ці області не встигнуть використати гроші під час будівельного сезону.

«Ми будемо збирати представників Облдержадміністрацій двічі: на початку червня це будуть керівники структурних підрозділів, відповідальних за інфраструктуру, а потім керівництво ОДА для того, щоб дати їм зрозуміти: хлопці, ви або ефективно використовуєте кошти, будуєте і робите, або ці кошти підуть на інші області, де є дійсно прогрес», — заявив Сасін.

Представник міністерства заявив, що рішення про перерахунок грошей буде ухвалюватися з урахуванням того, чи зможуть реально використати додаткові кошти ті області, які показують хороший результат.

Серед регіонів-лідерів — Львівська, Харківська, Дніпропетровська, Одеська області. Дуже погані результати, за словами Сасіна, демонструє Миколаївська область, де одні з найгірших в Україні доріг.