Бернард покинув «Шахтар»

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про майбутнє в клубі захисника Даріо Срни і хавбека Бернарда.
Функціонер заявив про те, що з хорватом Даріо Срною, договір якого закінчується в кінці червня, «Шахтар» оголосить трохи пізніше, а також стало відомо про те, що ключовий гравець «Шахтаря» Бернард вже залишив розташування донецького клубу.

«Бернард, як і Факундо Феррейра, завершив виступи в «Шахтарі». Дякуємо обом за внесок у розвиток клубу. Минулий сезон вони провели на найвищому рівні, допомогли нам перемогти в чемпіонаті і Кубку. Упевнений, у вболівальників найприємніші спогади про їх гру. Шкода розлучатися, але життя триває, і на місце Бернарда, Феррейри, Фреда прийдуть нові футболісти», – цитує Палкіна офіційний сайт клубу.

«Срна? Контракт Даріо з клубом закінчується 30 червня. Найближчим часом з’явиться офіційна інформація про його подальшу кар’єру», – додав Палкін.

Бернард виступав за «гірників» з 2013 року, за його трансфер було заплачено «Атлетіко Мінейро» 25 мільйонів євро. За п’ять років у донецькому клубі він зіграв 157 матчів, забив 28 голів. На рахунку Срни більше 500 матчів за донеччан, за яких він виступає з 2003 року.