Полковника поліції Голубоша призначено керівником Нацполіції в Івано-Франківській області

Результат пошуку зображень за запитом "Володимира Голубош"Начальником Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області призначено полковника поліції Володимира Голубоша.

У Департаменті комунікації Національної поліції повідомили, що в Івано-Франківську голова Нацполіції Сергій Князєв представив Голобуша особовому складу главку і представникам місцевої влади нового керівника обласної поліції.

До цього призначення Голобуш працював на посаді заступника начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області — начальника кримінальної поліції.

Князєв також повідомив, що колишній керівник обласної поліції Віктор Шкутов переведений для подальшого проходження служби до центрального органу управління відомства.

Голубош народився 14 червня 1978 року в місті Рівне. У 2003 році здобув вищу освіту в Національному університеті внутрішніх справ за спеціальністю ”Правознавство”.
Розпочав службу в органах внутрішніх справ у липні 1998 року з посади дільничного інспектора міліції у Рівному.

З листопада 2017 року був заступником начальника управління – керівником кримінальної поліції ГУ НП у Хмельницькій області.