Нігерія впевнено перемогла Ісландію

У матчі групового етапу чемпіонату світу з футболу збірна Нігерії в Волгограді обіграла команду Ісландії з рахунком 2:0.

У складі переможців дубль Ахмед Муса, який забив на 49-й і 75-й хвилинах зустрічі.

У паралельній грі групи D Хорватія розгромила Аргентину з рахунком 3:0. Таким чином, в квартеті D після двох турів лідирує Хорватія (6 очок), на другій сходинці розташувалася Нігерія (3) і по одному очку у Ісландії та Аргентини.

У наступному матчі нігерійці 26 червня в Санкт-Петербурзі зіграють з аргентинцями, а ісландці в цей же день в Ростові-на-Дону зустрінуться з хорватами.

Нагадаємо, чемпіонат світу триватиме до 15 липня, матчі проходять на 12 стадіонах в 11 містах країни: Москві, Санкт-Петербурзі, Волгограді, Єкатеринбурзі, Казані, Калінінграді, Нижньому Новгороді, Ростові-на-Дону, Самарі, Саранську і Сочі.

чемпіонат світу
Група D
другий тур

Нігерія – Ісландія – 2:0 (0:0)

Голи: 1:0 – 49 Муса, 2:0 – 75 Муса.

Нігерія: Узохо, Трост-Еконг, Кеннет Омеруо, Ідову (Ебуехі, 46), Балогун, Ндіді, Мозес, Етебо (Івобі, 90), Обі Мікел, Муса, Іхеаначо (Ігало, 85).

Ісландія: Халльдоурссон, Сігурдссон (Інгасон, 65), Магнуссон, Севарссон, Арнасон, Гуннарссон (Скуласон, 87), Сігурдссон, Б’ярнасон, Гісласон, Фіннбогасон, Бедварссон (Сігурдарсон, 71).

Попередження: Ідову (44).