«ПСЖ» офіційно оголосив про підписання контракту з Буффоном

Колишній воротар «Ювентуса» Джанлуджі Буффон підписав контракт з «ПСЖ».

Як повідомляє прес-служба французького клубу, угода з голкіпером підписано терміном на рік і має опцію продовження ще на один сезон.

«З великою радістю я приєднуюся до «Парі Сен-Жермен». Вперше в кар’єрі я покинув свою країну, і тільки такий амбітний проект міг змусити мене прийняти таке рішення. Я дякую клубу і президенту за їхню довіру.

Я принесу в команду всю свою енергію, досвід і спрагу успіху. Зроблю все, щоб допомогти «ПСЖ» досягти дуже великих цілей, які вони поставили перед собою», – розповів Буффон після підписання контракту.

«Ми всі відчуваємо величезну гордість за те, що Буффон приєднався до «Парі Сен-Жермен». Його неймовірна кар’єра, а також його амбітність і індивідуальність роблять його одним з найбільш шанованих гравців у світовому футболі. У віці 40 років він як і раніше зберігає пристрасть до футболу.

Наші вболівальники будуть вітати Джанлуджі з усім запалом і любов’ю, яких він заслуговує. Його приїзд підтверджує наше бажання йти все вище, амбіції, які ми маємо намір переслідувати з колишньою рішучістю», – заявив президент французького клубу Насер Аль-Хелаїфі.

Нагадаємо, що Буффон виступав за «Ювентус» з 2001 року. У минулому сезоні сезоні 40-річний голкіпер провів за італійський клуб 34 зустрічі, пропустив 28 м’ячів і 18 разів залишав ворота «сухими».