“Чорноморець”вдома обіграв “Олімпік” у чемпіонаті України з футболу

Футболісти “Чорноморця” вдало завершили поєдинок стартового туру чемпіонату України серед клубів Прем’єр-ліги проти донецького “Олімпіка”, перемігши суперника з рахунком 2:1.

М’ячі у понеділок в Одесі забили Дмитро Рижук (9-та хвилина) і Микита Татарков (65) – у господарів; Максим Дегтярьов (70) – у гостей, повідомляє Укрінформ.

На 85-й хвилині донеччанин Виталий Балашов не реалізував пенальті.

Розпочався чемпіонат учора. “Зоря” здобула на “Славутич-Арені” у Запоріжжі вольову перемогу над “Маріуполем” – 2:1. Голи: Артем Гордієнко (50) та Олександр Караваєв (86) – у луганчан; В’ячеслав Чурко (10, з пенальті) – у маріупольців.

“Олександрія” обіграла “Карпати” – 2:0. На львівському стадіоні “Україна” у гостей відзначилися Андрій Цуриков (72) та Віталій Пономар (81).

“Львів” виглядав у Києві краще за “Арсенала” – 2:0. Авторами м’ячів на арені “Динамо” імені Валерія Лобановського стали Сергій Воронін (29) та Артур Западня (50),

Завершиться тур у середу, 25 липня. Пройдуть матчі за участю чемпіона та володаря “срібла” попередньої першості. Обидва поєдинки розпочнуться о 19.00: донецький “Шахтар” зіграє у Чернігові проти “Десни” (початок о 19.00, транслює телеканал “Футбол 1”), а київське “Динамо” приймає полтавську “Ворсклу” (19.00, “2+2”).