Столичне метро 25-26 липня обмежить вхід на чотири станції

У Київському метрополітені 25 та 26 липня можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій “Дружби народів”, “Печерська”, “Майдан Незалежності” і “Хрещатик”.

Про це повідомили у прес-службі Київського метрополітену.

“У зв’язку з проведенням масових заходів у місті можливе обмеження (не закриття) на вхід для пасажирів станцій: “Дружби народів”, “Печерська”, “Майдан Незалежності” і “Хрещатик” – 25 липня; “Майдан Незалежності” і “Хрещатик” – 26 липня”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 25 липня у Ботанічному саду ім. Гришка відбудеться масштабне шоу до Дня Незалежності України “З Днем народження, Україно!”. Початок – о 20.00. Вхід – вільний. Серед запрошених гостей – Олег Винник, Оля Полякова, TAYANNA, Макс Барських, ALEKSEEV, Сергій Бабкін, THE HARDKISS, гурти “НеАнгели”, “ТІК” та “Антитіла”, Alyosha, Даша Астаф’єва, TARABAROVA, Freedom-jazz.

Окрім того, 25-26 липня на стадіоні “Динамо” ім. Лобановського відбудеться UPARK FESTIVAL 2018. На фестиваль запрошені Gorillaz, Massive Attack, Bonobo, Tove Lo, Young Fathers, Kaleo, ONUKA, YUKO та багато інших.