На вихідних стартує XV Кубок будівельників України

15-16 вересня 2018 на території Міста Спорту в Гідропарку пройде XV Кубок будівельників України. В ювілейному прийматимуть участь 24 команди.

Найочікуваніша подія в спортивному житті будівельної галузі.

Нагадаємо, що в чемпіонаті завжди приймають участь такі команди, як Ковальська, Епіцентр К3, Carrot, СВП Мастер, КЗС Вертикаль, GEOS, Грассер, Agromat, Золотой Мандарин, Budmonster, Конструктив, UMG, Будівельне училище, КБУ, Столиця, МастерГруп, SEAPS, ВІВАТ, KZS Vertical, КНУБА, Метробуд, Елітбуд, Стандартбуд, Креатор-Буд, СТАЛЕКС, TVD, Anserglob. Окремо очікуєм на участь Siltek, Sanpol та команд з Білорусії та Грузії.

Головною відмінністю майбутнього Кубку будівельників стане те, що на осінньому турніраі будуть розіграні ще дві путівки до Чемпіонату Європи серед будівельників, який пройде в травні 2019 року. Нагадаємо, що команди АГРОМАТ та Carrot на весняному Кубку будівельників вже вибороли право на участь у ЄВРОБУДІ. 8 кращих команд групового турніру Кубку будівельників визначать між собою хто буде наступними двома командами, що будуть представляти Україну на європейській будівельній першості.

Медіа партнер – ProfBuild

Офіційний м‘яч – LEGEA

Конфедераційний партнер – КБУ

Проводяча організація – ФФЗК

Фудпартнер – Пиваріум