Львівські команди вдома зіграли внічию

Матч Львів – Карпати розпочався завершився нічиєю – 1:1.

На гол Мякушка номінальні господарі відповіли взяттям воріт від Бруно.

Карпати в дербі розписали нічию зі Львовом

Обидві львівські команди на старті сезону декларували серйозні завдання з боротьбою за єврокубки, але до дербі і Карпати, і Львів перебували у нижній частині турнірної таблиці.

“Містяни” все ж підходили до гри в кращому настрої – 3-матчева безпрограшна серія, тоді як “леви” псували стосунки з вболівальниками. Фани, до речі, красномовно відповіли Олегу Смалійчуку.

“Ми – фанати, ми – не вівці” – вболівальники Карпат вивісили банер з відповіддю Смалійчуку

Протягом першої третини ігрового часу м’ячем більше володів Львів. Моменти були рідкістю, але виникали вони біля воріт Карпат. Номінальні господарі виконували чимало стандартів, що в підсумку принесло гостроту. Ліма головою замикав подачу Путраша, але влучив у поперечину – це був найкращий шанс відкрити рахунок у першому таймі.

Ближче до перерви Карпати перехопили ініціативу та відповіли небезпечним ударом Кльоца – тепер каркас воріт врятував вже Львів. Втім, другий тайм розпочався ідентично до першого – досить інертний футбол з територіальною перевагою підопічних Юрія Бакалова. Ще одну можливість змарнував Ліма, але загалом матч йшов до нульової нічиєї.

Все змінилося на 74 хвилині, коли Мякушко класно пробив зі штрафного. Бандура не зреагував на політ м’яча та пропустив у кут власних воріт. Львів дуже швидко відповів зусиллями Западні та Бруно. Перший після виходу на заміну зліва прострілив на ближню стійку, куди набіг бразилець – 1:1.

Команди активізувалися, але до фінального свистка рахунок не змінився – львівське дербі завершилося нічиєю. Львів і Карпати набрали 10 і 9 очок відповідно та залишилися у нижній частині турнірної таблиці.

Українська Премьєр-ліга. 9-й тур.

ФК «Львов» – «Карпати» – 1:1 (0:0)

Голи:  Бруно, 78 — Сергей Мякушко, 74.

ФК «Львів»: Олександр Бандура, Владимир Адамюк, Сабино (Владислав Приймак, 86), Олександр Голиков, Юрий Путраш, Тейлор, Максим Каленчук, Джонатан, Тейлор, Аугусто (Артур Западня, 75), Мартан, Бруно.

Запас: Богдан Сарнавский, Жуліо Сезар, Вадим Парамонов, Ростислав Волошинович, Сергей Петров.

«Карпати»: Микита Шевченко, Артем Федецький, Олексій Ковтун, Ади Мехремич, Олег Бородай, Алексей Гуцуляк (Кристиан Понде, 75), Крістіан Ербес, Сергей Мякушко (Родріго Варгас, 88), Франциско Ді Франко, Дмитро Клец, Маріан Швед (Кевін Мендес, 86).

Запас: Максим Кучинский, Денис Мирошниченко, Олег Голодюк, Назар Вербний.

Арбитр: Анатолій Абдула (Харьків)

Попередження:  Бруно, 23, Максим Каленчук, 39, Тейлор, 54. — Артем Федецкий, 58, Ади Мехремич, 90+3.