Ворскла вдома програла Спортингу

У Полтаві на стадіоні “Ворскла” ім. Олексія Бутовського завершився матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА, в якому “Ворскла” приймала португальський “Спортинг” з Лісабона. Матч завершився з рахунком 1:2 на користь гостей поля.

Матч вийшов вкрай нервовим і непередбачуваним.

Полтавчани зуміли отримати необхідну перевагу ще на початку гри. На 10-й хвилині атака Ворскли привела до прострілу справа, в результаті чого захисник невдало вибив м’яч, Кулач прорахував, куди відскочить м’яч від ноги захисника і обвідним ударом в дотик спрямував футбольний м’яч в дальній кут воріт – 1:0.

Надалі гра йшла на захист, “Ворскла” не тільки вміло оборонялася а й гостро контратакувала, але не зуміла зберегти перевагу. На 90-й хвилині гри Фреді Монтеро отримав м’яч на кут штрафного, прибрав захисника фінтом і обвідним ударом пробив під дальню штангу – 1:1.

А вже в доданий арбітром час, на 90+3 хвилини, Жовані Кабрал забив переможний для португальської команди гол – 1:2.

Ліга Європи. Група Е. 2-й тур

«Ворскла» – «Спортинг» – 1:2

Гол: Кулач (10) – Монтеро (90), Кабрал (90+3).

Попередження: Артур (8).

«Ворскла»: Шуст – Пердута, Даллку, Чеснаков, Артур – Скляр, Кравченко, Шарпар – Кулач (Сергійчук, 62), Ребенок – Коломоєць.
Запасні: Ткаченко, Мартиненко, Саків, Одарюк, Габелок, Карека, Сергійчук.

«Спортинг»: Сален – Гаспар, Коатес, Пінто, Джефферсон – Акунья, Петрович (Кабрал, 70), Фернандеш – Нані, Діабі (Рафінья, 70), Мане (Монтеро, 58).
Запасні: Рібейро, Рістовскі, Рафінья, Гудель, Мігел, Монтеро, Кабрал.

Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського (Полтава, Україна).

Арбітр Нікола Дабановіч (Македонія).

Таким чином, полтавчани програли два матчі на старті турніру і як і раніше не мають очок в турнірній таблиці.