Фонсека: проти «Манчестер Сіті» не зіграють Тайсон, Марлос та Ісмаїлі

Головний тренер «Шахтаря» Пауло Фонсека на прес-конференції в Харкові прокоментував майбутній матч Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті».

«Ким ми замінимо Тайсона і Марлоса? Ми не будемо міняти тактичну схему. Ми втратили два найважливіші елементи в нашій команді. Ісмаїлі також під питанням. Будемо обходитися тими силами, які у нас є.

Склад «Манчестер Сіті» посилився, якщо порівнювати з минулим сезоном. У нас практично інша команда, якщо порівнювати з минулим роком. Пішло багато важливих гравців. Завтра розраховуємо на свої сили.

Тайсон вибув на 6 тижнів. Марлос пропустить найближчі дві гри”, – повідомив Фонсека.

Він також спрогнозував, що завтра “гірникам” буде дуже складно: «Манчестер Сіті» – сильна команда. Можливо, ми будемо більше оборонятися, а й атакувати будемо при першій можливості.

Всі, крім Марлоса, Тайсона і, напевно, Ісмаїлі готові грати. У нас складний період. Травмувався навіть один з моїх помічників. Ми повинні бути дуже уважними. «Сіті» – дуже сильна команда, кожен гравець там небезпечний».

Нагадаємо, донецький “Шахтар” в третьому турі Ліги чемпіонів зіграє вдома з англійським “Манчестер Сіті”. Поєдинок в Харкові на ОСК “Металіст” пройде у вівторок, 23 жовтня. Початок зустрічі о 22:00.