Балкани завдяки голу Кабанюка вирвали перемогу в Прикарпаття

Сьогодні, 3 листопада, в рамках 16 туру Чемпіонату України серед коман Першої Ліги завершився поєдинок між зорянськими “Балканами” та ФК “Прикарпаття” (3:2).

У середині першого тайму команди обмінялися голами, порушивши безмовну рівновагу, що панувала до тих пір. Чернишов пройшов по центру, змістившись праворуч, і віддав м’яч Дем’яну Пєнову, який блискучим ударом з лівої ноги під поперечину не залишив шансів воротарю. Але дуже швидко послідувала гольова відповідь від іванофранківців. Вже в наступній атаці гості заробили кутовий, після подачі якого м’яч знову пішов за лицьову. Василь Француз поборовся і зробив так, щоб це сталося від ноги захисника і він же замкнув навіс на дальній штанзі, зрівнявши рахунок.

Рівна гра тривала і після перерви, але цього разу порушити диспозицію вдалося гостям. Богдан Оринчак в контратаці зумів покарати “Балкани” за низку позиційних помилок у обороні. Вперше за довгий час “Прикарпаття” змогло забити двічі протягом одного матчу. Правда нерівність в рахунку знову залишалася недовго – Сергій Любчак скористався скидкою Богдана Саламахи на дальній штанзі після подачі зі штрафного.

У кінцівці господарі грали гостріше по частині творення і явно були не проти забити третій, але Андрій Новак довго не помилявся. Допоміг господарям стандарт, Любчак зачепився за м’яч і навіть змусив захисників фолити на собі. Але падати автор другого голу не став, пробивши по воротах. Потім на шляху м’яча опинився Владислав Кабанюк, який підправив його в сітку.

Балкани — Прикарпаття 3:2 (1:1)
Голи:
 Пєнов (22); Любчак (68); Кабанюк (86) — Француз (24); Оринчак (57)
Балкани: Паламарчук, Саламаха, Гончаренко (Ільницький 64), Любчак, Златов М. (Юречко 80), Опря, Чернишов (Златов В. 46), Платунов, Гаврилюк, Пєнов (Кабанюк 60), Райчев (Паламар 57).
Прикарпаття: Новак, Данищук, Ковальчук, Француз, Квасний (Веприк 46), Борисевич (Прошак 87), Оринчак (Януш 68), Конкольняк, Дитко, Барчук
Попередження: Саламаха (35); Платунов (79); Кабанюк (88); Юречко (90) — Дербах (18); Француз (34)