Екс-керівник НБУ Гонтарева за рік навчання сина оплачує 610 тис.гривень

Син колишньої керівниці Національного банку України Валерії Гонтаревої вступив до Королівського коледжу Лондона (King’s College London).

Йдеться про молодшого сина Микиту, який в минулому році закінчив Британську міжнародну школу (British International School) в Києві, пише strana.ua.

Микита Гонтарев вибрав факультет International Development (міжнародне співробітництво), де рік навчання коштує 610 тис. гривень. У профілі Гонтаревої в LinkedIn зазначено, що Микита в серпні поточного року працював асистентом глави Департаменту фінансової стабільності НБУ, до цього (в липні 2017 року) – був помічником керуючого активами компанії FPP Asset Managment LLP (Лондон).

При цьому відомо, що Гонтарева разом з сином орендує двокімнатну квартиру в Лондоні. Також в Великобританії екс-глава НБУ працює в Інституті міжнародних відносин Лондонської школи економіки (London School of Economics (LSE).

Королівський коледж Лондона – зараз другий за величиною лондонський коледж, який займає п’ять кампусів, розташованих в самому центрі міста. Дипломи вузу котируються в усьому світі.