У Києві відбувся товариський матч між Збірними журналістів та будівельників України

В суботу, 15 грудня в спортивному комплексі Київського національного університету будівництва і архітектури (КНУБ) відбулась товариська зустріч між Збірною журналістів України та Збірною будівельників України.

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь Збірної журналістів.

В першому таймі рахунок відкрили журналісти, дебютний гол на рахунку Максима Пушкарьова (ІА Центр новин). Гольова відповідь надійшла через 5 хвилин ігрового часу, точним ударом відзначився Юрій Осоковський (Збірна будівельників).

У другому таймі, будівельники активніше пресенгували, але удача була на боці журналістів, в кінці матчу забив Іван Узунов (Українська правда).

Збірна будівельників України – Збірна журналістів України – 1:2

Гол: Пушкарьов (8), Осоковський (22), Узунов (10)

Збірна будівельників України: Броварський, Марченко, Чернишен, Лахтир, Артеменко, Биліцький, Демченко, Зінчук, Зарудницький.

Головний тренер: Євгеній Саханський.

Збірна журналістів України: Дєнков, Урзунов, Пархоменко, Пушкарьов, Андріюк, Саркіс, Свичкарев, Твардовський

Президент, головний тренер: Ольга Витак

Організатори матчу: ФАБУ та ІА “Центр новин”

Варто зазначити, що команди раніше зустрічалися на базі Федерації футболу, і не могли визначити сильнішого. Основний час матчу закінчився з рахунком 8:8, а в серії пенальті щасливішими були будівельники.

У підсумку двох матчів – 2018 року між Збірними будівельників та журналістів перемогла дружба. Обидві команди йдуть у зимову відпустку, і зустрінутися вже весною на нових, цікавих турнірах і матчах.

“Прекрасний матч з не менш прекрасним результатом. Чекаємо весни. Чекаємо нового спарингу з журналістами вже на базі ФФУ. А також з нетерпінням чекаємо на перший історичний Кубок будівельників Європи EuroBuildersCup 2019”, – поділився враженями після матчу Євгеній Саханський, тренер Збірної будівельників України.

“Футбол об’єднює між собою людей різних професій, а головне об’єднює українців. Не так важливо, якою мовою ти говориш – українською чи російською, не так важливо, звідки ти – з Донецька чи зі Львова, важливо, що ти підтримуєш здоровий спосіб життя, і граєш у футбол! Таких товариських матчів має бути побільше”, – відзначила Ольга Витак, шеф-редактор ІА “Центр новин”.

ІА “Центр новин” висловлює подяку ФАБУ, Збірній будівельників України, Збірній журналістів України, директору групи Компаній «Сталекс» Олександру Кіктенко за організацію і участь в товариському матчі.

Фотозвіт: