Дружина президента зустрілася з керівництвом Центру з розвитку з міжнародного співробітництва “MASHAV”

Під час офіційного візиту Петра Порошенка до Єрусалиму його дружина Марина провела робочу зустріч з керівництвом Центру з розвитку з міжнародного співробітництва “MASHAV” при міністерстві закордонних справ Ізраїля.

Про це передає прес-служба глави нашої держави.

Картинки по запросу фото Марина Порошенко та голова MASHAV Гіл Хаскель

Марина Порошенко та голова MASHAV Гіл Хаскель обговорили можливі шляхи співпраці у галузі інклюзивної освіти. Зокрема, сторони домовилися про проведення спільних інформаційно-просвітницьких заходів для освітян, громадських організацій та батьківських об’єднань, а також профільних державних установ.

Ці заходи мають на меті впровадження найкращих практик інклюзивної освіти під час проведення семінарів, тренінгів та конференцій в Україні.

Зазначимо, що ізраїльський центр міжнародного співробітництва MASHAV прагне сприяти світовому соціальному прогресу шляхом підготовки кваліфікованих спеціалістів та передачі сучасних технологій.

За допомогою цієї організації державні діячі багатьох країн вчаться знаходити рішення нагальних проблем із врахуванням конкретних місцевих культурних та соціальних реалій, економічного потенціалу та регіональних пріоритетів.