Рахункова палата в 2019 році проведе аудит підприємств Міноборони та антикорупційних органів

Рахункова палата в 2019 році проведе аудит державних підприємств під управлінням Міністерства оборони України, а також Національного антикорупційного бюро та Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як повідомляється на сайті відомства, також найближчим часом будуть результати започаткованого торік аудиту ефективності витрачання коштів на ремонт доріг загальнодержавного значення в Дніпропетровській, Хмельницькій та Закарпатській областях.

“Цього року такий аудит буде проведено щодо доріг місцевого значення.
Зазначається, що значну увагу цього року Рахункова палата приділить аналізу ситуації в освіті, охороні здоров`я, соціальній сфері, розвитку культури та спорту.
Крім того, в планах аудит «Укрзалізниці» в частині управління майном регіональної філії «Південно-Західна залізниця», держпідприємств авіаційного транспорту”, – повідомили у відомстві.

Крім цього, Рахункова палата проведе аудити діяльності суддівського корпусу, правоохоронних органів, органів держуправління, держпрограми «Теплі кредити», підтримки фермерства та АПК, заходів щодо захисту лісів України від вирубки.