У Києві відбудеться перший Всеукраїнський турнір з футболу “Кубок Нескорених”

В рамках проведення програм реабілітації захисників України через спорт, за ініціативи Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка, 26-27 січня 2019 року, в місті Києві буде проведений всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Нескорених».

Про це ІА “Центр новин” повідомила прес-служба Національної ради спортивної реабілітації захисників України.

“Ідея проекту розвитку спортивної реабілітації учасників бойових дій, які отримали поранення та каліцтва довести собі й суспільству, що інвалідність — це не більше ніж фізична особливість, а справжній воїн залишається воїном попри будь-які обставини. Він — повноцінний член суспільства, що за правильної реабілітації здатен зробити для держави набагато більше, ніж боєць, про якого забули”, – вказано у прес-релізі “Кубку Нескорених”.

У турнірі візьмуть участь команди: «Черкаські козаки» (м. Черкаси), «Поліська січ» (м. Рівне), «Легіон АТО» (м. Київ), «Волинь YES» (м. Луцьк), команда з м. Кропивницький, «Пурпурові серця» (м. Київ).

Організатори: Національна рада спортивної реабілітації захисників України, Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко, Міністерство оборони України, Федерація Футболу України, Асоціація футзалу України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство соціальної політики України.

Інформаційний партнер турніру: ІА “Центр новин”.

Розклад змагань та місце проведення:

26.01.2019 Національний університет оборони України ім. І.Черняхівського
(м. Київ, Повітрофлотський проспект, 28)

9.30 – 10.00 відкриття всеукраїнського турніру з футзалу «Кубок Нескорених»;

10.00 – 15.00 проведення відбіркових змагань.

27.01.2019 Центральний спортивний клуб ЗС України ( м. Київ, вул. Уманська, 2).

9.00 – 10.00 гра за 5 місце;

10.00 – 11.00 матч за 3 місце;

11.00 – 12.00 фінал;

12.10 – 13.00 церемонія нагородження.

Учасники всеукраїнського турніру «Кубок Нескорених» нагороджуються медалями, відзнаками та сувенірами. Переможець всеукраїнського турніру «Кубок Нескорених» отримує перехідний Кубок Нескорених.