Караваєв напередодні перших зборів Збірної дав уроки футболу дітям

Сашко Караваєв напередодні перших зборів національної команди дав уроки футболу дітям та взяв участь у челенджі на швидкість.

І програв. Його на долю секунди перевершив ведучий програми Футбік Роман Дяченко. У якості покарання Караваєву довелося читати вірша, стоячі на стільці.

– Директор філії Барселони Жорді Гракатост сказав, що навіть за фатальну помилку дитини в грі не варто публічно його карати. А у нас не так?

– У нас не так. У нас, напевно, емоційні люди все, настільки, що не можуть перетерпіти, перетримати, дати ще шанс дитині, хочуть постійно від нього всього і відразу. Я теж помітив, що європейський підхід зовсім інший. У дитячих академіях там тренери дітям кажуть робити помилки постійно. Вони повинні навчитися розуміти те, що від них вимагають, а тут без помилок ніяк.

– У дитинстві у дворі тебе часто призначали капітаном? Або ти не любив капітанство?

– Я у дворі був наймолодший, всі хлопці були роки на три-чотири старші, так що там немає. А ось коли вже пішов в секцію і став грати за своїм віком, то вже виділявся, і призначали капітаном.

– Тобі на одному з тренувань збірної, Шевченко прокинув між ніг м’яч. Пам’ятаєш?

– Після такого у мене навіть гордість) Ну Конопа мене відразу вбив, два дні точно він мене труїв, а це тільки одне «між», ще друге не зняли, там два було, теж Микола Васильков знімав, думаю. Труїли-труїли, але я вже в кінці кажу, це ж не гріх отримати «між» від гравця, який одержував Золотого М’яча! У нас Ярмоленко в цьому фахівець, Селезньов, якщо він викликаний, теж спец. Зінченко завжди з Колею Матвієнко можуть прокинути.