У колонній залі КМДА відбувся Благодійний Віденський бал

У колонній залі КМДА відбувся Благодійний Віденський бал під керівництвом мерій Києва та Відня.

Головна вулиця Києва засяяла бальними сукнями різних кольорів і елегантними костюмами.

Захід, який відкрили молоді пари дебютантів. На одній сцені зібралися солісти Віденської опери і Національної опери України, симфонічний оркестр “Київ Класик” під керівництвом маестро Германа Макаренка – артиста ЮНЕСКО.

Благодійний Віденський бал у Києві – це грандіозна легендарна подія, яка третій рік поспіль проходить в самому серці столиці під патронатом мерій Києва та Відня. Гостей балу чекала не тільки музика і танці, а й виступи зірок Національної та Віденської опери, вишукані страви від іменитого шеф-кухаря, багато спілкування і сюрпризів.

Віденський бал у Києві є благодійним заходом, як і в усьому світі. Гроші збирали на потреби Центру реабілітації дітей з інвалідністю. Українські зірки шоу-бізнесу не могли пропустити такий масштабний захід. Актори, співаки популярні теле- і радіо провідні поринули в атмосферу справжньої казки. Також підтримати захід прийшли дипломати і бізнесмени. Вбрання гостей були дуже яскравими і вишуканими, кожна сукня мала свою родзинку.

Бал, присвячений 100-річчю Соборності України, показав нову сучасну країну через призму високого мистецтва. Ідея динамічних декорацій балу дозволяла зробити неповторною кожну хвилину вечора. За рахунок авторського відеоконтенту, унікальною світлової партитури, спеціальних ефектів і рухомих декорацій, кожен номер програми звучав в оригінальному контексті.