Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв долучається до політсили Кернеса і Труханова

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв заявив, що на парламентських виборах готовий долучитися до команди майбутньої спільної політсили очільників Харкова та Одеси Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова.

Про це Андріїв написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє РБК-Україна.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв

«Я вирішив долучитися до команди політичної сили, яку найближчим часом, спільно з мером Одеси буде, розбудовувати міський голова Харкова Геннадій Кернес», – написав Андріїв.

Він підкреслив: як і мер Харкова, вважає, що в парламенті мусить бути сильне представництво місцевого самоврядування.

«Народними депутатами мають обиратися фахівці, які знають проблеми на місцях та вміють їх вирішувати. Саме такі люди, спираючись на свій досвід та професіоналізм, зможуть напрацювати план дій і для подолання проблем у масштабах всієї держави», – зазначив Андріїв.

Він наголосив, що партія «Відродження» від самого початку створювала свою структуру «знизу догори», організовуючи партійні осередки в регіонах.

«Вважаю, що саме на таких засадах може базуватися сильна парламентська партія, яка буде залежати не від прізвища одного лідера, а від якості роботи її представників. Це стане найкращим стимулом для того, щоб працювати на результат. Гадаю, більшість громадян підтримають такий підхід. Обирати потрібно справи, а не слова», – заявив мер Ужгорода.

20 травня з’явилась інформація, що мер Харкова Геннадій Кернес разом з очільником Одеси Геннадієм Трухановим створять спільну партію на парламентські вибори. До її складу увійдуть представники партій «Відродження», «Довіряй справам» Геннадія Труханова, а також близько 50 народних депутаті- мажоритарників. Цю інформацію підтвердив співголова депутатської групи «Партія «Відродження» Віталій Хомутиннік.