Саакашвілі: Прем’єр-міністр продовжує грати в наперстки з українським народом

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що інформація прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка про те, що Одеська митниця не перевиконала план по наповненню державного бюджету, не відповідає дійсноcті.

“Прем’єр-міністр продовжує грати в наперстки з українським народом. Сьогодні він звинуватив Одеську митницю в тому, що вона не перевиконала план по наповненню бюджету і через це не збудує дорогу Одеса-Рені. Факт: в січні Одеська митниця перевиконала план митних надходжень на 123,8 млн грн або на 126%. З них половина (61,9 млн грн.) йде на будівництво доріг Одеської області “, – заявив М.Саакашвілі на своїй сторінці в Фейсбук в п’ятницю.

Він також повідомив, що перед приходом Юлії Марушевської на посаду голови Одеської митниці план різко підняли з 953,8 млн до 1228,4 млн грн, “при цьому позбавивши митницю надходжень від енергетики, які в середньому приносили дохід в 370 млн грн”.

“Одеська митниця першою в Україні відмовилася від так званих “майданчиків” та інших тіньових схем, вигнавши контрабандистів і хабарників, які були левовою часткою від загального числа імпортерів, і, тим не менш, ми зуміли виконати навіть цей завищений план, але прем’єр-міністр чомусь цього не знає, чи воліє обманювати народ України”, – зауважив Саакашвілі.

 

Інформаційне агентство “Центр новин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.