Шахтар в Харкові зіграє товариський матч з Ромою

Сергій Палкін в інтерв’ю офіційному сайту донецького Шахтаря заявив, що “гірники” в липні-серпні проведуть товариський поєдинок проти Роми в Харкові.

Проведення цієї гри було обумовлено при переговорах двох клубів про перехід Паулу Фонсеки на тренерський пост в Ромі.

«На всіх зборах в це міжсезоння проведемо десь сім спарингів. І ще один екстра-спаринг: коли Паулу йшов в Рому, ми домовилися, щоб Рома приїхала до Харкова провести товариський матч. Чіткої дати немає, але є липень і серпень. У цьому проміжку ми повинні домовитися», – цитує Палкіна офіційний сайт Шахтаря.

«Якщо зараз не домовимося, то вже в наступному сезоні. Але за умовами розриву контракту з Паулу, одна з умов була – зіграти товариський матч. До цих семи товариським може додатися восьмий, з Ромою. Це цікаво для вболівальників: наш сьогоднішній тренер, наш колишній тренер, нові команди в одного й іншого. Я думаю, буде повний стадіон, щоб подивитися це протистояння».

Нагадаємо, що у вівторок Рома оголосила про призначення Паулу Фонсека на пост головного тренера – контракт підписаний до 2022 року.

Шахтар не став затягувати з оголошенням імені нового головного тренера – ним став Луїш Каштру, який підписав з гірниками угоду.

Шахтар в минулому сезоні виграв УПЛ і Кубок України. Рома в Серії А фінішувала лише на 6-й позиції, в результаті чого отримала путівку в Лігу Європи.