Олена Кривицька здобула бронзову нагороду на чемпіонаті світу-2019 з фехтування

Олена Кривицька здобула бронзову нагороду в особистій першості у турнірі шпажистом на чемпіонаті світу-2019 з фехтування, що триває у столиці Угорщини.

У Будапешті розіграні перші комплекти нагород чемпіонату світу з фехтування. Бронзовим призером світового форуму стала українська шпажистка Олена Кривицька, повідомляє xsport.ua.

У поєдинках 1/8 і 1/4 фіналу наша шпажистка пройшла відповідно представницю Румунії Анну-Марію Попеску і кореянку Кхан Юн Мі.

У півфіналі змагань Олена в завзятій боротьбі поступилася представниці Китаю Лін Шень. Кривицька вела в рахунку, тримаючи суперницю на дистанції двох–трьох очок, однак китаянка зуміла зрівняти рахунок і завершити основний час внічию.

Додаткову хвилину вдаліше провела Лін Шень, яка завоювала переможне очко і на характері пробилася в фінал (15:14), де програла Наталі Молльхаузен з Бразилії.

Нагадаємо, що крім медалей, на чемпіонаті світу у Будапешті також розігруються ліцензійні очки, необхідні для потрапляння на ХХХІІ літню Олімпіаду-2020 в Токіо (Японія).

Розклад решти медальних днів чемпіонату світу-2019 з фехтування:

19 липня – жінки, рапіра, особисті змагання; чоловіки, шпага, особисті змагання;

20 липня – жінки, шабля, особисті змагання; чоловіки, рапіра, особисті змагання;

21 липня – чоловіки, шабля, командний турнір, жінки, шпага, командний турнір,

22 липня – жінки, рапіра, командний турнір; чоловіки, шпага, командний турнір;

23 липня – жінки, шабля, командний турнір; чоловіка, що рапіра, командний турнір.