Фріз: після нового року ми матимемо фрагментовану “Слугу народу”

Фракція “Слуги народу” фрагментується через півроку. Про це в ефірі “Прямого” розповіла міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

“Я вважаю, що цей тімбілдінг, який відбувався в Трускавці, він дійсно спрямований на те, щоб отримати керованість такою величезною фракцією, хоча б на етапі ухваленням кабміном. Після того перші, так звані, перепетії в цій фракції розпочнуться під час розгляду державного бюджету на наступний рік. Там будуть групи впливу, якими будуть керувати окремі люди, які будуть використовувати такий величезний ласий шмат, як монопольна фракція “Слуги народу” для власних інтересів. Я впевнена, що така керованість, якщо такий тімбілдинг не буде продовжуватись, він буде розпадатись після першого півріччя.

Тобто після нового року ми матимемо не лише фрагментовану “Слугу народу”, а й певних дерижорів цієї фракції, що дасть можливість зрозуміти, що саме є “Слуга народу”. Дійсно є величезна загроза в тому, що ані пан Зеленський, ані фракція “Слуга народу” для нас зараз є чимось не зрозумілим. Чому? Тому що, ми не знаємо, що вони будуть ухвалювати. Поки, що ми маємо лише декларації. Давайте дочекаємось, і дамо можливість ним не лише декларувати, а й вносити зміни і обговорювати конкретні впливи на економіку і на розвиток нашої держави після того, як вони будуть внесені”, – розповіла Ірина Фріз.

Як повідомляло ІА “Центр новин”, кандидат у нардепи від «Слуги народу», ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1» Олександр Дубінський заявив, що в майбутньому парламенті він і ще кілька нардепів створять депутатську групу.