“Зоря” програла в Барселоні “Еспаньолу”

В Барселоні луганська “Зоря” грала перший матч плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти “Еспаньола”

Матч розпочався одно – на атаки господарів, гості відповідали непоганими контрвипадами. Один з таких логічно завершився красивим голом у виконанні Кочергіна, який потужним ударом низом відправив м’яч у ворота. З переможним для себе рахунок “Зоря” змогла завершити перший тайм.

У другій половині гри “Еспаньол” став діяти швидше і підопічні Скрипника почали втрачати опонентів. У підсумку, захист “проспала” Факундо Феррейру, який ударом головою зрівняв рахунок. Незабаром господарі отримали шикарний шанс вийти вперед, коли Михайличенко зіграв рукою в своїй штрафній, але Гранеро не зміг пробити Шевченка. Зате вдалося це зробити Лопесу через пару хвилин. А ще через дві хвилини м’яч знову опинився у воротах “Зорі” після удару Варгаса, який завершував швидку контратаку “Еспаньола”.

Матч-відповідь відбудеться через тиждень в Запоріжжі.

22 серпня, 22:00

Барселона “RCD Еспаньол”

Ліга Європи, плей-офф кваліфікації

“Еспаньол” – “Зоря” 3:1

Гол: Феррейра, 58, Лопес, 79, Варгас, 81  – Кочергін, 38

“Еспаньол”: Дієго Лопес, Віла (Санчес, 46), Калера, Льюїс Лопес, Хаві Лопес, Дардер, Итураспе (Рохо, 18), Гранеро, У Лей, Феррейра, Пуадо (Варгас, 73)

“Зоря”: Шевченко – Михайличенко, Чеберко, Абу-Ханна, Тимчик – Луньов (Юрченко, 62), Іванісеня (Арвеладзе, 90), Ледньов, Кочергін – Громов, Кабаєв