Богдан прогуляв День Незалежності на весіллі «смотрящого» за Мін’юстом у Франції (фото)

Керівник Офісу Президента Андрій Богдан і відомий київський забудовник Андрій Вавриш останні три дні, у тому числі День Незалежності України, провели на весіллі «смотрящого» за Мін’юстом Андрія Довбенка.

Присутність Богдана зафіксували журналісти телепрограми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Весілля святкували в Сен-Тропе, що на півдні Франції. Богдан прибув на весілля 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване «пре-паті». Третій день святкувань припав на День Незалежності. І поки Президент Володимир Зеленський приймав офіційні делегації і був присутній на параді в центрі міста, керівник його Офісу відпочивав на приватній яхті.

Андрію Довбенку (в центрі фото) приписують вплив на кадрові призначення та «вирішення питань», зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі та з продажем арештованого майна.

Його обраниця – юристка Ганна Огренчук. Кілька тижнів тому її було призначено до комісії з питань правової реформи, куди увійшов ряд наближених до Андрія Богдана людей. Склад комісії затверджений указом Зеленського, а за його формування, судячи з документу, відповідав Богдан. Також туди включили юриста Михайла Буроменського, чоловіка Наталії Буроменської, яку президент нещодавно призначив новим членом АМКУ.

Про інших відомих гостей цього весілля та подробиці «Наші гроші з Денисом Бігусом» детально розкажуть незабаром.

Від “Наших грошей”: за нашими даними, на свадьбі також був присутній Сергій Тронь, бізнес-партнер Нуруліслама Аркаллаєва – авторитетного донецького бізнесмена часів Януковича.