Переможцем турніру «Крим — це Україна» стала одеська команда «Чорноморець»

У вирішальному матчі одесити з мінімальним рахунком обіграли команду ВУФК «Торпедо» (Миколаїв) та повторили успіх своїх попередників, які перемагали на турнірі у 2015-му та 2017 роках.

Сьогодні завершився традиційний, п’ятий за ліком турнір «Крим — це Україна» серед команд U-16, що проходив у Херсонській області. У змаганнях, які відбувалися з 26-го по 30 серпня, взяли участь шість юнацьких колективів із різних міст України, пише прес-служба УАФ.

Ігри групового етапу, поєдинок за п’яте місце та півфінали пройшли у смт Чулаківка, а матч за третє місце та фінал — на стадіоні «Кристал» обласного центру.

У грі за бронзові нагороди зустрілися ДЮФК «Атлетик» (Одеса) та КДЮСШ «Чемпіон» (Київ). Поєдинок завершився перемогою киян із рахунком 2:1. За звання переможця сперечалися дворазовий тріумфатор змагань, одеська команда ДЮСШ-11 «Чорноморець», та ВУФК «Торпедо» з Миколаєва. У підсумку одесити завдяки єдиному голу втретє в історії турніру здобули головний приз.

30.08.2019. Матч за 3-є місце та фінал 

Матч за 3-є місце

ДЮФК «Атлетик» (Одеса) — КДЮСШ «Чемпіон» (Київ) — 1:2 (0:2)

1-й тайм відео, 2-й тайм відео

Фінал

ДЮСШ-11 «Чорноморець» (Одеса) — ВУФК «Торпедо» (Миколаїв) — 1:0 (1:0)

1-й тайм відео, 2-й тайм відео

Після завершення фінального матчу відбулося нагородження переможців та призерів турніру, а також церемонія офіційного закриття змагань. Нагороди кращим командам та гравцям вручив почесний гість турніру, уславлений український футболіст, перший віце-президент УАФ Олег Протасов.