Британська журналістка звинуватила прем’єра Джонсона в домаганнях

Британська журналістка Шарлотта Едвардс заявила, що 20 років тому на обіді співробітників редакції прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон вів себе досить розкуто по відношенню до неї.

Про це повідомляє Daily Mail.

За словами журналістки, в кінці 90-х вона працювала в редакції журналу The Spectator, де нинішній прем’єр Джонсон працював редактором.

І на одному з чергових обідів працівників редакції вона сиділа біля Джонсона, який у свою чергу, за її словами, поклав свою руку журналістці на стегно і провів вище, в результаті чого Едвардс “здригнулася”.

Наголошується, що в той момент журналістка промовчала і нічого не сказала нинішньому прем’єру. Після вечері Едвардс у розмові з дівчиною, яка сиділа з іншого боку Джонсона, дізналася, що теж саме зробив він і їй.

Також зазначимо, що прем’єр Британії вже прокоментував звинувачення журналістки, сказавши, що нічого такого не було.

Раніше повідомлялося, що у Британії опозиційні партії розглядають можливість запуску процедури імпічменту щодо прем’єра Бориса Джонсона.

Приводом для цього стало рішення Верховного суду, який 24 вересня визнав незаконним рішення Джонсона про припинення парламенту.

Також повідомлялося, що парламентарі Великої Британії готували судові позови на випадок, якщо прем’єр-міністр Борис Джонсон відмовиться відкласти затримку Brexit.