Батьківщина відкликає з Уряду свого Міністра молоді та спорту

Фракція “Батьківщина” відкликає з Кабінету міністрів України міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Про це заявила лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко журналістам в кулуарах Верховної Ради України у вівторок.

“Ми зараз як фракція заявляємо, що ми відкликаємо нашого єдиного міністра молоді і спорту з уряду – пана Жданова, і від нього залежить, як він зробить цей вибір”, – сказала вона.

Тимошенко зазначила, що голосування за відставку уряду показало, що демократичної коаліції не існує, а існує коаліція “Народного фронту” і залишків Партії регіонів.

У той же час Тимошенко уникла відповіді, чи буде її фракція виходити з парламентської коаліції, сказавши, що не можна вийти з того, чого не існує.

Також лідер “Батьківщини” підкреслила, що всі фракції, які голосували за відставку уряду, повинні вирішити, як “зберегти країну на шляху євроінтеграції”.

“Я думаю, що зараз повинні зібратися всі народні депутати, які голосували за відставку уряду, вони повинні також запросити президента країни і голову Верховної Ради, всіх лідерів фракцій, які голосували за відставку урядів, і ми просто зобов’язані спільно прийняти рішення, яке врятує Україну, яке поверне Україну на ефективний, позитивний шлях розвитку”, – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.