Нардеп від “Слуги народу” Максим Ткаченко став радником секретаря РНБО

Народний депутат від партії “Слуга народу” Максим Ткаченко став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Про це УНН повідомили у пресслужбі нардепа.

“Я, як людина, яка народилась на Луганщині та більшу частину свого свідомого життя прожив там, знаю не із чуток, яка ситуація склалася на Донбасі. Тому для мене вагоме значення має те, що я став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу”, – заявив Ткаченко.

Він також зауважив, що для нього це і велика відповідальність, “адже ця місія важлива для держави та мого рідного регіону”.

“В першу чергу, бачу свою роль у консультуванні секретаря РНБО з соціально-гуманітарних питань підконтрольної Україні території. Саме ця робота буде в унісон із моєю роботою в комітеті Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій. Планів і задач для себе ставлю безліч. Вважаю, що попереду на мене чекає багато продуктивної роботи”, – заявив нардеп.

Зазначимо, у серпні 2014 він став одним із співвласників ТОВ “Квартал-концерт” – дочірньої компанії Студії “Квартал 95”. Він володіє чвертю статутного фонду компанії і є її керуючим партнером.