Заява “Нашого краю”: У Верховній Раді створено нову коаліцію олігархів з “Опозиційного блоку” та “Народного фронту”

При вчорашньому голосуванні в Парламенті уряд Арсенія Яценюка від відставки врятувало те, що з цього питання свої голоси віддали лише 8 членів фракції “Опозиційний блок”, заявляють в партії “Наш край”.

Про це повідомляє “Інтерфакс“.

“Уряд популістів знайшло порятунок серед олігархів у Верховній Раді. Завзята критика Арсенія Яценюка і заклики до Кабміну піти у відставку не завадили Оппоблоку проігнорувати голосування за відповідну постанову. Порятунок уряду популістів олігархами Оппоблока і Народного фронту ще раз доводить їх домовленість про співпрацю. Відтепер ці політичні сили будуть грабувати країну разом “, – йдеться в заяві, розміщеній на сайті партії в середу.

В “Наш край” переконані, що в парламенті фактично створена нова коаліція.

“Ігнорування парламентською фракцією Оппоблока відставки уряду свідчить про те, що у Верховній Раді створено нову коаліцію олігархів з так званої опозиції і Народного фронту”, – підкреслюється в заяві.

У партії також вважають, що вчорашні події у Верховній Раді – “це цинічне знущання над українським народом і здоровим глуздом”.

“Замість того, щоб звільнити безгосподарних міністрів і обрати уряд професіоналів, українців змусили спостерігати, як країна і далі буде сповзати в кризу. Щоб жахлива історія не повторилася,” Наш край “закликає інші фракції коаліції відкликати своїх міністрів і переобрати уряд”, – підкреслюється в заяві.

Інформаційне агентство «Центр новин»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.