Смалійчук звинуватив Федецького в тому, що він “заряджав” грошима арбітра

Колишній віце-президент “Карпат” Олег Смалійчук, який зараз живе в Іспанії, виступив з гучною заявою, що стосуються екс-гравця львівського клубу і збірної України Артема Федецького.

“Перший день в “Карпатах”. Я всіх зібрав і пояснив, що живу чесно і мені не потрібен результат за всяку ціну. Або живемо за нормальними, людським правилам, або викручуємо лампочку і розбігаються по домівках, – розповів в ефірі програми “Великий футбол” Олег Смалійчук. – Сказав, що не дай бог мені дізнатися, що гравці з своїх преміальних діляться з суддями. Потім з часом я дізнаюся, що судді за матч “Карпати” – “Сталь”, останній матч сезону, пообіцяли 200 тисяч гривень. І там стирчать вуха великого переговірника – Артема Федецького ”

“Я не став розбиратися, покликав Федецького і сказав, що пора прощатися. Він відмовився йти – відправили в дубль. Краще туди або в політику. Він був би хорошим політиком – 100 відсотків. Немає ніяких сумнівів, навіть готовий поставити ставку. У нього є все: від камери поганою мітлою не відженеш, Селфі на тлі АТО, любить гроші. за гроші, за суму в контракті будь-яку емблему поцілує, хоч дупу намалюй. Весь стандартний набір нашого сучасного політика. Кажуть, буде у нас слуга народу, якого ми заслужили”, – заявив Смалійчук.

Артем Федецький поки на ці заяви Олега Смалійчук не відреагував.

Нагадаємо, в травні Олег Смалійчук залишив посаду віце-президента «Карпат».

Екс-гравець збірної України з футболу, захисник львівських “Карпат” Артем Федецький  йшов до ВР від партії “Слуга народу”, але програв вибори у виборчому окрузі №118.