Рятувальники ліквідували пожежу на території інституту токсикології в Голосіївському районі Києва

Рятувальники ліквідували пожежу на території інституту токсикології в Голосіївському районі столиці.

Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

“28 грудня о 12:08 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДержНС України в м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на території інституту токсикології, на вул. Героїв Оборони, що в Голосіївському районі столиці”, – сказано в повідомленні.

По прибуттю на місце події пожежники встановили, що пожежа виникла в кімнаті на першому поверсі 2-поверхової будівлі. О 12:28 пожежу вдалося локалізувати на площі 50 кв. м, а о 12:38 – ліквідувати.

“До ліквідації пожежі було залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 30 працівників особового складу”, – зазначили в ДержНС.

Причина виникнення пожежі з’ясовується. Інформації про жертви і потерпілих у результаті події немає.

Раніше президент України Володимир Зеленський підписав указ “Про невідкладні заходи щодо запобігання пожежній небезпеці в Україні”.

Після пожежі в психоневрологічному інтернаті Мінсоцполітики ініціювало перевірки всіх підвідомчих установ на предмет дотримання заходів протипожежної безпеки.

Також за фактом пожежі Державне бюро розслідувань у Луганській області почало розслідування щодо посадових осіб Державної служби з надзвичайних ситуацій.