УАФ організує “сімейні сектори” на матчах Національної збірної

Про це повідомив Президент УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці в Facebook.

“…в мене народилась одна цікава ідея: організувати безкоштовні сімейні сектори для вболівальників на домашніх матчах національної збірної. Це буде чудовий стимул для батьків приводити свою малечу на стадіон і разом підтримувати головну команду країни. Звичайно, кількість місць в таких секторах буде обмежена, а всі деталі їх організації пізніше будуть опубліковані на офіційних ресурсах УАФ”, – написав Павелко.

Він також зазначив, що сімейні сектори з’являться вже на найближчих домашніх матчах збірної, які відбудуться 26 травня в Харкові проти Кіпру, 2 червня в Києві проти Північної Ірландії і 7 червня у Львові проти збірної Ізраїлю.

“Запрошую клуби УПЛ розглянути можливість організації таких секторів і на їх домашніх матчах в чемпіонаті України. Це чудовий інструмент для популяризації футболу та заохочення цілих сімей до походів на стадіони в різних містах України”, – відзначив Павелко.

Відзначимо, що сімейні, дитячі сектори з 2018 року організовані та працюють на стадіоні футбольних клубів “Ворскла” (Полтава) та “Буковина” (Чернівці).