Програму 19-го туру УПЛ Львів закрив перемогою над Олімпіком

Програму 19-го туру УПЛ закривав матч між Олімпіком і Львовом.

Перший тайм поєдинку став викинутим на смітник часом – за 45 хвилин команди провели 5 ударів (4 у господарів), з яких лише один дійсно виглядав небезпечним. Його на 22-й хвилині провів Кравченко, а голкіпер Пеньков витягнув м’яч із правої дев’ятки. Це був дебютний постріл у зустрічі. На перерву футболісти пішли без забитих голів.

Другий тайм проходив у схожому ключі, але команди хоча б трішки зарухались – особливо це стосується Львова, який непогано працював на флангах. Моментів, однак, це не додало: до 83-ї хвилини можна згадати хіба що постріл Татаркова зі штрафного метрів з 22-х (по центру, в руки Пенькову), удар Шахаба з лівого краю карного майданчика повз ближній кут та зрізку Приймака при подачі з правого флангу – м’яч впав на сітку зверху. Здавалося, що матч взагалі завершиться без голів.

Втім, активність “містян” на флангах принесла свої плоди. На 84-й хвилині Алваро отримав лонгбол на хід вздовж лівої бровки, протягнув м’яч на край штрафного й викотив передачу на дальню стійку – Богунов замкнув, відкривши рахунок! Вісенте Гомес намагався врятувати гру, кинувши у бій Романовського (до цього на полі з’явилися Тейшейра та Дегтярьов), однак всі спроби були марними. Підопічні Егіше Мелікяна втримали свою перемогу.

Українська Прем’єр ліга. 19-й тур.

Олімпік – ФК Львів 0:1

 Богунов, 84

 Лебеденко, 39, Цымбалюк, 90+3 – Сабіно, 26, Шина, 55

Олімпік: Кринський – Лебеденко, Гришко, Литвин, Кравченко – Цимбалюк – Балашов (Дегтярьов, 61), Кравчук, Політило (Романовський, 87), Чогадзе (Тейшейра, 71) – Шахаб.

ФК Львів: Пеньков – Татарков, Борзенко, Братков, Гончар – Приймак – Бопесу (Клименчук, 82), Шина (Богунов, 63), Сабіно, Велвес (Ренан, 71) – Алваро.

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ)

Таким чином, Львів набрав 18 очок, наздогнавши Олімпік у турнірній таблиці, але залишившись на десятій позиції. У донеччан кількість набраних залікових балів аналогічна.