Поліцейські Київщини затримали чоловіка за скоєння грабежу під приводом обміну валют

Зловмисник в мережі Інтернет розміщував оголошення про обмін валют за курсом, значно вигіднішим за банківський. Домовлявся про зустріч з «клієнтом» телефоном.

Як повідомила прес-служба Нацполіції, кілька днів тому при зустрічі з одним із потерпілих у с. Петропавлівська Борщагівка злодій вихопив у нього 20 тисяч доларів і втік у невідомому напрямку.

“Під час проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку поліції Київської області спільно зі співробітниками Києво-Святошинського відділу поліції встановили особу грабіжника та затримали його у порядку ст. 208 КПК України”, – зазначили у відомстві.

Як стало відомо, ним виявився 37-річний житель м. Бровари. У скоєному зловмисник зізнався, надав правдиві покази, також потерпілий впізнав його.

Під час невідкладного обшуку в оселі затриманого поліцейські виявили та вилучили в якості речових доказів гроші, а також велику кількість банківських карток.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для чоловіка.

Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних правопорушень. Наразі нападник ґрунтовно підозрюється у скоєнні трьох грабежів на території столиці. Триває слідство.