Перша партія продуктових наборів з відкритого офісу партії “Європейська солідарність”вирушила по Україні

Перша партія продуктових наборів, придбаних за рахунок коштів Фонду Порошенка, вирушила з відкритого офісу партії “Європейська солідарність” по всій Україні.

“Це допомога тим, хто перебуває в зоні ризику – літнім людям, людям з інвалідністю, багатодітним сім’ям”, – повідомила прес-служба “Євросолідарності”.

Фонд Порошенка відправив продуктові набори пенсіонерам та людям з ...

За тиждень на онлайн платформі “Солідарність” v2020.org.ua зареєструвалися кілька тисяч осіб – і волонтерів, і тих, хто потребує допомоги.

Найбільше пенсіонери, багатодітні сім’ї та люди з інвалідністю потребують елементарних речей – доставки продуктів харчування.

Допомога від Фонду Порошенка: 3 тисячі продуктових наборів від ...

“Саме тому на кошти Фонду Порошенка закуплені цукор, борошно, крупи, масло, печиво та інші продукти тривалого зберігання”, – наголошується в повідомленні.

Прес-служба інформує, що були сформовані 3 тис. коробок з продуктами, до цієї роботи особисто приєдналися Петро і Марина Порошенки.

“Я хочу подякувати всім волонтерам і благодійникам, які на сьогодні вже зареєструвалися на нашому сайті. Це справді те, що об’єднує людей і не один раз було доведено – українці в складних ситуаціях об’єднуються, щоб разом подолати проблеми”, – зазначила Марина Порошенко.

Як зазначається у прес-релізі, Фонд Порошенка вже профінансував відновлення 10 апаратів штучної вентиляції легень для київської лікарні швидкої допомоги, передав комплекти реанімаційного обладнання до лікарень Дніпра, Львова, Одеси, Вінниці, Тернополя – монітори пацієнта, пульсоксиметри, ларингоскопи, хірургічні відсмоктувачі, шприцеві насоси; профінансував купівлю апарата ШВЛ для 8-ї міської лікарні у Львові. Найближчим часом коштом Фонду буде відновлено апарати ШВЛ у Вінницькій обласній дитячій лікарні та лікарні в Миколаєві.