В залі Ради 126 депутатів, а голосують за земельні правки 240 карток

У залі засідань Верховної Ради наразі знаходяться 126 депутатів, а голосує за земельні правки 240 карток.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Ренат Кузьмін.

При цьому, за словами політика, віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук відмовляється зафіксувати порушення шляхом проведення повторної реєстрації.

“Шановна пані генпрокурор Венедіктова! Можете вважати мій пост офіційною заявою про злочин “Слуг народу”, скоєний проти цього ж самого народу.

Тепер вже точно президент позбавить їх усіх мандатів за кнопкодавство, а спікер затаврує ганьбою всіх, хто проголосували “за того хлопця”. Раз вже Порошенко тепер ніхто саджати не буде, то прокурорам буде ким і чим зайнятися, благо — пряма трансляція каналу Рада не переривається”, – додав він, передає ZIK.

Нагадаємо, народні депутати України під час третього за 30 березня позачергового засідання Верховної Ради України, після розгляду кадрових питань – призначення двох міністрів – і прийняття за основу “банківського” законопроєкту, продовжили розгляд поправок до законопроєкту про відкриття ринку землі. У Раді не виключають, що робота над поправками затягнеться після опівночі.