“Нова пошта”, Rozetka і АТБ доставлятимуть продукти харчування з Дніпропетровської області на всю територію України

Група компаній “Нова пошта” спільно з інтернет-магазином Rozetka і торговельною мережею АТБ масштабувати послугу доставки продуктів харчування з Дніпропетровської області на всю територію України, йдеться в повідомленні “Нової пошти”.

Загалом за два тижні з моменту старту послуги було доставлено майже 300 наборів. Найбільшу кількість наборів було доставлено у місті Дніпрі, приблизно 100 наборів було доставлено в області, зазначили в компанії.

На старті проекту клієнтам пропонували три продуктових набори: мінімальний, середній і великий. Найбільшою популярністю користувався середній набір. Тому його було вирішено залишити і надалі, а два інших набори було замінено на продуктовий і непродуктовий.

“Нині, коли карантинні заходи в країні стають усе більш жорсткими, українцям важливо мати можливість купувати продукти харчування, не виходячи з дому. “Нова пошта” посилила команду своїх кур’єрів, щоб доставляти найнеобхідніше швидко. Тому закликаю всіх залишатися вдома – ми все вам доставимо”, – прокоментував розширення географії послуги СЕО “Нової пошти” Олександр Бульба.

У свою чергу голова ради директорів і генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков зазначив, що в умовах поширення коронавірусної інфекції Сovid-19 й оголошення загальнонаціонального карантину, АТБ здійснює свою діяльність у посиленому режимі у всіх регіонах України.

“Спільний проект Rozetka, АТБ і “Нової пошти” успішно пройшов тестовий період. Адресна доставка продуктових наборів виявилася навіть більш затребуваною, ніж ми очікували. Саме тому було ухвалено рішення масштабувати ініціативу на всю Україну”, – коментує співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.

Він також зазначив, що вміст наборів було доопрацьовано на підставі повідомлень від клієнтів із побажаннями про їх склад. Тепер доступні три набори необхідних товарів вартістю 143, 402 і 551 грн, а вартість доставки становить 55-75 грн.

“Продукти доставлятимуть “день у день” у тих населених пунктах, де є магазини АТБ. До інших населених пунктів доставку здійснюватимуть на наступний день після забору продуктових наборів кур’єрами “Нової пошти”, – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, послугу доставки продуктів харчування від “Нової пошти”, АТБ і Rozetka було запущено 20 березня, вона діяла на території Дніпропетровської області.