Імовірність ескалації конфлікту залишається значною, Збройні сили України готові дати відсіч ворогу – Порошенко

Президент України Петро Порошенко наголошує, що імовірність ескалації конфлікту залишається значною, водночас Збройні сили України готові дати відсіч ворогу.

Про це він сказав під час виступу у місті Броди Львівської області після вшанування пам`яті загиблих в зоні АТО льотчиків.

”Імовірність ескалації конфлікту залишається дуже значною. Та й повномасштабного російського вторгнення по всіх азимутах ми абсолютно не виключаємо”, – сказав Порошенко.

Водночас, наголосив він, ”ми готові, наші Збройні сили, дати відсіч ворогу і на сході нашої України, де ворог окупує Донбас, і вздовж адміністративного кордону з Кримом”. ”Коли б ці провокації (обстріли з боку бойовиків – ред.) не мали місце. Зараз, щодня, чи під час Дня Незалежності”, – сказав президент.

Він повідомив, що за його дорученням начальник Генерального штабу ЗСУ, генерал Віктор Муженко перебуває в зоні АТО та особисто бачив артилетрійські обстріли.

”Вчора в районі 1-ї години ночі була остання доповідь. І можу наголосити і повідомити українському народу: українські Збройні сили готові дати відсіч. І на передій лінії, і маємо достатньо резервів, і по будь-якому напрямку”, – запевнив Порошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.