В Італії заарештували представників мафії

У рамках спецоперації в Італії заарештували 91 представника мафіозних кланів, серед яких є ті, з ким торгували російські бізнесмени.

Про це повідомляє  CNN.

Як повідомив італійський прокурор Сальваторе Де Лука, який очолював розслідування, на Сицилії були заарештовані представники мафії, замішані в різного роду злочинах

Серед іншого, вони використовували у своїх цілях підприємства, які могли бути задіяні для боротьби з коронавірусом, а також робили торгівлю розкішними годинами з російськими бізнесменами.

“Була серія класичних незаконних дій: вимагання, наркотики, а потім в їх кримінальному портфелі з’явилися більш свіжі види діяльності, такі як ігрові автомати та азартні ігри онлайн, розкішні годинники”, – сказав Де Лука.

Що стосується торгівлі годинами, то прокурор повідомив, що один з грошових переказів за ці години перевищив 600 тисяч євро.

“Наше розслідування включало перехоплення телефонних розмов, який показав, що російські підприємці були залучені в покупку і продаж годинників. Ми точно знаємо, що деякі з цих годин придбала лондонська фірма. Один з грошових переказів за ці години перевищив 600 тисяч євро”, – повідомив Де Лука.