Кличко заявив, що піде на другий термін

Мер Києва Віталій Кличко буде балотуватися на другий термін.

Про свою участь у майбутніх виборах він заявив в ефірі “Радіо НВ”.

“Так, я буду брати участь у місцевих виборах. Я буду просити киян дати мені можливість реалізувати ті проєкти, які зараз перебувають у процесі реалізації. Дуже хочу, щоби наше місто було по-справжньому, ми вже багато зробили, але нам ще треба багато зробити, щоби ми відповідали ключовим стандартам європейського міста – і що стосується життя, і відпочинку, і взагалі зовнішнього образу нашого міста”, – наголосив він.

На думку мера Києва, він має перевагу над іншими кандидатами, оскільки має чим звітувати перед виборцями щодо того, що зробив для міста.

“Я не буду обіцяти, я буду звітувати і продовжувати презентувати те, що почав. Це ключова перевага. Наобіцяти може кожен. Набагато складніше реалізувати це. Я можу це і це вже довів”, – сказав він.

Водночас Кличко натякнув, що в партії “Удар” можуть провести ребрендинг, але всі подробиці пообіцяв розповісти найближчим часом.

“Однозначно багато партійців, багато людей на місцях в інших регіонах також готуються до місцевих виборах. Вибори будуть проходити не лише в столиці”, – додав мер столиці.