У містах Білорусі проходять пікети на підтримку Світлани Тихановської

У Мінську, Бресті, Гомелі та інших білоруських містах проходять пікети зі збору підписів на підтримку кандидата на пост президента Білорусі Світлани Тихановської, повідомляє 31 травня «Радіо Свобода».

За інформацією журналістів, станом на 12:30 черга на пікеті в Мінську на Комарівському ринку розтягнулася до станції метро «Площа Якуба Коласа».

У Бресті були об’єднані дві акції – противників акумуляторного заводу і пікет на підтримку Світлани Тихановської. У Бресті люди збираються на площі Леніна, щоб пройти на пікет на підтримку Світлани Тихановської.

У місті Гомелі, за інформацією журналістів, станом на 13:00 на пікет на підтримку Світлани Тихановської зібралися близько тисячі осіб.

Згідно з інформацією, опублікованою в telegram-каналі “Білорусь головного мозку”, пікети на підтримку Світлани Тихановської проходять не тільки в Бресті, Мінську і Гомелі, а й у Вітебську, Гродно, Молодечно, Речиці, Жлобині.

В п’ятницю, 29 травня, в Гродно затримали блогера Сергія Тихановського, а також ряд активістів. На даний момент Тихановський, а також сім затриманих знаходяться в одному з ізоляторів тимчасового утримання в Мінську.